Werken bij de Lauwers

Opzoek naar een (bij)baan? Wij zoeken versterking voor verschillende functie's Alle uren zijn in overleg en bespreekbaar. Voor alle functie's is ervaring mooi maar niet verplicht, wij leren je graag het vak! 

Wij zijn opzoek naar: 

- Friturist
Bak jij in een rap tempo de lekkerste friet en/of snacks voor onze gasten? Wij zoeken iemand die goed van aanpakken weet en het leuk lijkt om de lekkerste gerechten te maken in onze cafetaria. Je takenpakket bestaat niet alleen uit frietbakken maar ook de voorbereidingen en schoonmaken horen erbij!  (Uren in overleg vanaf Minimaal 12 tot en met 40 uur!)

- Countermedewerker 
Ben jij flexibel, leergierig en goedlachs. Van telefonische bestellingen opnemen tot de gasten helpen en bedienen in de zaak, ondersteunen in de keuken en natuurlijk ook helpen met schoonmaken hoort bij je takenpakket. Ben jij een allrounder of gewoon iemand die graag de horeca wil leren kennen? Dan is deze functie voor jou ideaal! (Uren in overleg vanaf minimaal 6 tot en met 24uur) 

- Autobezorger
Je bent in het bezit van rijbewijs B en bent handig en vlot achter het stuur. Je bent in de avond vaak beschikbaar en vind het leuk om auto te rijden, dan is dit het baantje voor jou! (minimaal 6 tot en met 18 uur)

- Fietsbezorger 
Ben jij tussen de 16 en 18 jaar en zoek je een baantje naast school? Dan is fietsbezorger idieaal voor jou, je werkuren zijn vaak in de avonduren dus het is goed te combineren met school en/of stage. Het is belangrijk dat je niet vies bent voor regen en of soms minder weer en je ondanks onze elektrische fiets een goede conditie hebt. (minimaal 4 tot en met 16 uur)

 

Voor al onze vacatures geld het dat je flexibel en leergierig bent. Je weet van aanpakken en bent tenminste beschikbaar s'avonds en in de weekenden. Interesse gekregen in een vacature van ons? Reageer dan snel met je CV en een motivatie via info@eethuisdelauwers.com.